Важно

Каква е процедурата по легализиране?

Преди да подходите към легализация на Вашите документи, консултирайте се с нас относно формалните изисквания за тяхното издаване от съответните ведомства. Това ще Ви спести много време и средства. Услугите, които извършваме са:

  • Легализация на официални документи с Апостил;
  • Заверки в държавни институции и учреждения на P.България;
  • Заверки в консулски представителства на чужди държави в Р.България;
  • Заверки на преводи.
Про Сървисис ООД

Защо да изберете нас?

Услуги по легализация

Легализиране и заверка на документи


Агенцията извършва заверки и легализации на лични и официални фирмени документи във всички държавни институции, както и заверки на официални документи с Апостил от Консулски отдел на МВнР.

Документи издадени от други държави и подлежащи на заверка в България трябва да бъдат преведени от лицензиран преводач, чийто подпис следва да бъде заверен нотариално.

Документите издадени от Република България, също трябва да имат съответните печати и заверки, за да ви послужат в страната, в която следва да бъдат представени.

Сроковете за легализация на различните документи са от 2 до 15 работни дни в зависимост от вида на документа и вида на услугата. Цената на легализирания документ се формира като сума от държавните такси за заверка в съответните институции, куриерската услуга, стойността на превода и фирмена такса.Да започваме?

Превод от какъв - на какъв език се нуждаете?